Website Status

Home Forums Zoe News and Discussion Website Status

This topic contains 82 replies, has 13 voices, and was last updated by  andyfras 4 months, 2 weeks ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 83 total)
  • Author
    Posts
  • #2658

    Trevor Larkum
    Keymaster

    I’m seeing issues with members replying to threads in the forum but occasionally their replies are not appearing. In fact they are being held in a queue by the forum software for me to review. This is a bug – and I can’t see why it happens sometimes.

    If you see a thread discussion where a post seems to be out of order, this is probably the cause.

    Anyway, my apologies for this, and if you make a post and it doesn’t appear immediately you are very welcome to drop me an email (to trevor-larkum at armourarchive.co.uk) and I will fix it asap. The email can be as simple as you like – e.g. a header of Forum Post Delayed and no body.

    • This topic was modified 4 years, 1 month ago by  Trevor Larkum. Reason: Renamed
    #2670

    Trevor Larkum
    Keymaster

    I have updated the forum software in the hope that that will help.

    #2672

    Anonymous

    Alongside my post about Splosh I also posted topic about renewable electricity supply and my experiences with Good Energy but that topic has not appeared. I don’t suppose that is in a queue somewhere for you as well, is it?

    #2675

    Trevor Larkum
    Keymaster

    farblue, sorry there’s no such post in the queue – I’ve checked in the spam folder too.

    #2685

    Anonymous

    I also appear to be unable to create a new topic at the moment 🙁

    #2689

    Trevor Larkum
    Keymaster

    Found it – sorry, it was in a new folder I hadn’t seen before. Again I don’t know why it was held there but it’s now published. I’ve made some other changes to the forum in the hope of fixing this and similar issues.

    #2739

    Anonymous

    I am still unable to create new topics. I get a red banner saying I am unable to create new topics at this time. I have a report on my non-test drive I’d like to submit. Could you fix the topic posting problem or maybe I can post in here and you can move it to a topic?

    #2747

    Trevor Larkum
    Keymaster

    I see the topic has appeared but do let me know what other problems you encounter. I’m using the bbPress forum since it’s the one best integrated to the WordPress website, but I’m fast losing patience with it.

    #2760

    Anonymous

    It seems to me that there are length limits to posts – stripping back my original post to less than 1/5th allowed it to submit. Then I tried posting replies to the topic in order to add the rest and again I appear to be blocked so maybe there is a time limit as well on how many posts you can make? Anti-spam maybe? I have lots to share from my chat today with the renault dealership 😉

    #2761

    Appmacguy
    Participant

    Looking forward to hearing more farblue!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 83 total)

You must be logged in to reply to this topic.

News and comment on the Renault ZOE electric car – quiet, lively, and non-polluting for £300 per month including fuel.